Međunarodni festival dečjeg stvaralaštva "Na krilima detinjstva"

Učenici naše škole učestvovali su na Međunarodnom festivalu dečjeg stvaralaštva "Na krilima detinjstva" koji je održan u Panoniji. 

Učenice trećeg razreda učestvovale su sa svojom učiteljicom, Đurđicom Đurić, i nastavnikom muzičke kulture, Aleksandrom Aćimovićem, u radionici "Muzikaljenje" sa pesmom "Crven cvete" grupe "Trag" i osvojile su 1. mesto. Takođe, pohvaljene su i nagrađene i od strane fondacije "Zadužbina Rodoljub Nićiforović".

Prvu nagradu Stručnog žirija, u oblasti Dramoletanja, podelili su naši "Dramci" (učenici 5. i 6. razreda) sa dramskom sekcijom "OŠ. Bratstvo-jedinstvo" iz Bezdana, pod mentorstvom profesorke srpskog jezika i književnosti, Brankicom Stojković. 

Čestitamo našim đacima i njihovim mentorima.

Detaljnije pogledajte ovde: https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Foslazakostic.gakovo%2Fposts%2Fpfbid0ct3ENsYun5M525A2sBc9QzN7fE3AteG2n5LW3rahYWxkd6VVJN3XSRWR4CPnJ8Xbl&show_text=true&width=500&preview=comet_preview" width="500" height="793" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true

Objavljeno: 04.06.2024.

Foto

nazad